Het zijn de kleine dingen die het doen. Al bij het werken aan de kleinste details, kunt u een groot verschil maken in uw tuin. Om deze details aan te pakken kunt u gebruikmaken van grote moderne machines, maar voor sommige klussen blijven tuin- en handgereedschappen het meest geschikt. Deze gereedschappen, zoals hamers en bezems, zijn hierdoor nog steeds onmisbaar in de schuur van elke tuinliefhebber.

Bij Sjoerd Frielink Tuin & Park hebben we diverse tuin- en handgereedschappen voor u, waarmee u verschillende klussen in tuinen, parken en andere groenprojecten perfectioneert. Van snoeischaren tot aan handbezems en van harken tot aan scheppen en spades, al deze handgereedschappen vergemakkelijken en ondersteunen uw tuinklussen. Om de kwaliteit van deze handgereedschappen te behouden is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Sjoerd Frielink Tuin & Park kan deze gereedschappen voor u slijpen, staalborstelen of invetten.

Heeft u advies nodig over de tuin- en handgereedschappen of wilt u uw collectie van gereedschap uitbreiden? Bel dan naar 0543-530582, stuur een mail naar info@sjoerdfrielinktuinenpark.nl of vul het contactformulier in. Ook helpen wij u graag verder in onze showroom.

 

handgereedschappen