Naast het verzorgen van het gras en de bomen in uw tuin, vragen de bloemen en planten ook om liefde en aandacht. Het besprenkelen van gewassen met een ouderwetse gieter hoeft niet meer, want met behulp van hand- en rugspuiten is het bewateren van alle bloemen en planten in uw tuin kinderspel.

Hand- en rugspuiten bieden de mogelijkheid om meer water en reinigingsvloeistof mee te nemen, zodat u minder vaak naar de kraan hoeft te rennen en grotere oppervlakken in één keer kunt besproeien. Een ander voordeel is dat het gewicht van de tank verdeeld is over uw gehele rug. Wist u dat u hand- en rugspuiten ook kunt gebruiken om onkruid te verdelgen? Door de tank te vullen met onkruidverdelger, kunt u verschillende oppervlaktes eenvoudig en efficiënt besproeien.

Sjoerd Frielink Tuin & Park heeft diverse hand- en rugspuiten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarover wij u graag adviseren. Heeft u vragen of wilt u meer weten? U bent van harte welkom in onze showroom. U kunt ook bellen naar 0543-530582, een mail sturen naar info@sjoerdfrielinktuinenpark.nl of het contactformulier invullen.

 

rugspuiten