Een tuin moet niet alleen mooi en functioneel zijn: er moet ook geleefd en gespeeld worden.  Trampolines zijn het ideale buitenspeelgoed voor eindeloos veel plezier. De mooiste kunstjes en trucjes leren en oneindig koprollen en sprongen oefenen.  Ze zijn niet alleen leuk om op te spelen maar ook nog eens goed voor de conditie. Trampolinespringen leert kinderen om hun evenwicht te houden en hun behendigheid te trainen.

Trampolines zijn er in verschillende varianten: er zijn daarom een aantal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden bij de aanschaf ervan. Er zijn modellen die boven de grond staan en er zijn inground-modellen voor in de grond. Ook kan de keus gemaakt worden tussen een ronde of een vierkante trampoline. Als er minder ruimte beschikbaar is in de tuin, is een vierkant model een uitkomst. Deze kant geplaatst worden in elke hoek van de tuin.

Veilig spelen is natuurlijk heel belangrijk. Kinderen moeten lekker kunnen springen zonder zich te bezeren of vallen. De trampolines zijn voorzien van een beschermrand die over de springveren en het frame valt, zodat kinderen zich niet bezeren als ze hier op vallen. Ook het gebruik van een veiligheidsnet kan de kans op vallen verkleinen: zo kunnen er veilig sprongen en kunstjes geoefend worden.

Wij helpen u graag met de keuze voor een trampoline die het beste bij u en uw tuin past. U kunt altijd langskomen in onze showroom voor een vrijblijvend advies.