De bladeren die van de bomen af dwarrelen en de wind die ze vervolgens naar de verste uithoeken van uw tuin blaast, het is een mooi gezicht. Het opruimen van deze bladeren met een hark is een lastig karwei, maar met een bladblazer bent u snel klaar.

Een bladblazer helpt u om uw tuin in een mum van tijd weer bladvrij te maken. Of het nu gaat om een knusse, kleine tuin of een gigantische grasoppervlakte, met een draadloze bladblazer van Jonsered, Iseki of GreenWorks speurt u de bladeren snel op. Wist u dat u met bladblazers niet alleen de tuin bladvrij kunt maken? Bladblazers zijn namelijk ook heel geschikt om schuren, tuinpaden en opritten mee schoon te blazen.

Om u te helpen bij deze verschillende klussen, adviseert Sjoerd Frielink Tuin & Park u graag om de juiste bladblazer te vinden. Wanneer u vragen heeft over de functionaliteiten van de bladblazers, kunt u altijd contact opnemen door te bellen naar 0543-530582, een mailtje te sturen naar info@sjoerdfrielinktuinenpark.nl of het contactformulier in te vullen. Daarnaast bent u ook altijd welkom in onze showroom.