Iedere tuin is anders, want wensen en smaken verschillen. Wat iedere tuin met elkaar verbindt, is de passie voor groene vingers. Deze passie is terug te zien wanneer er hartstochtelijk wordt geploeterd tussen de bomen en planten, zodat er uiteindelijk met trots gezegd kan worden: dit is míjn tuin!

Een stralende zon of een stortvloed aan regen, niets weerhoudt ons ervan om het groen te verzorgen. Oude spijkerbroeken en zondagse truien worden uit de kast getrokken en de werkschoenen die nog vol modder zitten, worden stevig vastgeknoopt. Met tuinhandschoenen aan wordt de heg gesnoeid en het gazon gemaaid, om vervolgens dikke takken van de oude eikenboom te zagen. Het hout wordt gekloofd tot houtblokken om de voorraad voor de openhaard aan te vullen, en voordat de zon onder is wordt de tuin nog bladvrij gemaakt. Leuk!

Met behulp van de beste gereedschappen, persoonlijk advies en jarenlange ervaring zorgt Sjoerd Frielink Tuin & Park ervoor dat tuinieren gemakkelijker en nóg leuker wordt. Om al uw tuinideeën te verwezenlijken hebben wij een breed scala aan gereedschappen, zoals:

 
Prachtige tuin door goede boomverzorging